Kampen voor kinderen - lessen - workshops - activiteiten - algemene info
16070
page-template-default,page,page-id-16070,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

FAQ

Algemene info rond lessen en kampen

Inschrijvingsvoorwaarden

Betaling van de activiteiten

Alleen als je kind voor aanvang van de activiteiten ingeschreven is én betaald heeft, kan hij of zij deelnemen. Indien de betaling niet doorgevoerd werd, kan jouw kind vervangen worden door iemand op de wachtlijst.

Kortingen

Personen met een UiTPAS met kansentarief betalen 25% van het totale bedrag. Om dit te activeren dien je bij het afrekenen “Uitpas” in te vullen bij de kortingscode. Let wel op, bij het afrekenen op het einde vragen we naar jouw UITPAScode.

 

Bij het inschrijven van een kamp krijgt u van de Wiebelbeentjes een fiscaal attest. Hiermee kan U maximaal 11,20 euro per opvangdag en per kind jonger dan 12 jaar (of jonger dan 18 jaar bij een zware handicap) inbrengen als uitgaven. De belastingvermindering bedraagt 45% van die uitgaven.

Betalen per les

Betalen per les is onmogelijk. Betalingen gebeuren voor de volledige lessenreeks of voor een deel indien er later ingestapt wordt.

Verzekering

In het inschrijvingsgeld is er een verplichte bijdrage gecalculeerd voor een ongevallen- en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is enkel geldig gedurende de lesactiviteiten onder leiding van een lesgever van De Wiebelbeentjes.

Annulatie door De Wiebelbeentjes

De Wiebelbeentjes behoudt zich ten allen tijde het recht om een cursus te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn of wanneer de cursusbegeleider door ziekte of door overmacht onbeschikbaar is. Indien er een les afgelast wordt door belet van de lesgever, zal er in de eerste plaats gezocht worden naar vervanging. Indien er geen vervanging gevonden kan worden, zal de gemiste les op een later tijdstip ingehaald worden, bijvoorbeeld in de schoolvakanties.

Zelf missen of annuleren van een activiteit

Bij annulatie van de inschrijving met een geldige reden na 10 dagen voor aanvang van de activiteit , kan je je geld inruilen om deel te nemen aan een van de andere activiteiten. Bij annulatie voor 10 dagen voor aanvang van de activiteit krijg je je geld integraal terug gestort.

Wanneer inschrijven

Inschrijven kan van zodra de activiteit kenbaar gemaakt wordt. Inschrijven kan zolang de activiteit bijvoorbeeld niet in het rood staat of VOLZET bij staat.

Portretrecht
Soms maakt de Wiebelbeentjes foto’s of filmpjes van de lessen, hierbij zal voornamelijk de groep in beeld komen. Indien u het een probleem vindt dat dit bijvoorbeeld op Facebook verschijnt, gelieve dit dan op voorhand te melden aub.

Alle kinderen worden sterren

als we ze laten stralen.

FAQ veelgestelde vragen inschrijvingsvoorwaarden wiebelbeentjes lessen en kampen voor kinderen

FAQ

Kan mijn kind een proefles volgen?

Je kan samen met je kind een kijkje komen nemen naar één van de lessen. Zo een kijk les kan op eender welk moment maar moet wel per mail aangevraagd worden. Een echte proefles per lessenreeks wordt niet georganiseerd.

Kan ik een korting krijgen? Kan ik een tussenkomst van de mutualiteit krijgen?
Welke kledij draagt je kind het best?

Kies voor jouw kind makkelijke en sportieve kledij uit, zoals een legging of een trainingsbroek. Bijna alle lessen worden blootvoets bijgewoond. Voor de kampen mag je kind sportschoenen aandoen die mogen vuil worden, liefst met velcro’s.

Kan ik mijn kind nog inschrijven voor een bepaalde activiteit?

Je kan je kind onbeperkt voor alle activiteiten -binnen de aangegeven leeftijdsgrenzen- inschrijven. Zolang een activiteit niet als “volzet” aangeduid staat kan je jouw kind inschrijven voor de activiteit naar keuze.